Over Camper Occasion Online

Comfortabel en betrouwbaar

De campers die wij verkopen zijn schadevrije occasions die niet meer dan 100.000 km hebben gelopen. Het zijn betrouwbare modellen die altijd keurig zijn onderhouden en in top conditie verkeren. Ze zijn modern ingericht en geschikt voor 2 tot 5 personen. Ideaal voor als u met z’n tweeën reist of bijvoorbeeld uw kleinkinderen een weekendje wilt meenemen. Bij het ontwerp van de campers is goed nagedacht over gebruikersgemak en opbergruimte. Op slechts 10m2 vindt u alles wat u nodig hebt voor een heerlijke vakantie!

Camper inkoop

Wilt u om een bepaalde reden van uw camper af? Bijvoorbeeld wanneer u wilt stoppen met camperen vanwege uw leeftijd, door ziekte of andere omstandigheden? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kopen goed onderhouden campers in ongeacht het aantal gereden kilometers. Uiteraard ondergaat uw camper eerst een uitgebreide inspectie voordat we u een prijsvoorstel doen. Meer weten? Neem contact op met Camper Occasion Online.

 

Camper verkoopbemiddeling

Wilt u snel uw camper verkopen? Dan kunnen wij u helpen door verkoopbemiddeling. Hierbij nemen we u alle zorg uit handen. We stallen uw camper op ons terrein, publiceren de foto’s online, onderhandelen met (potentiële) kopers, begeleiden de bezichtiging en de contractering bij aankoop. De praktijk bewijst dat uw camper in de verkoopbemiddeling 10-15 % meer oplevert dan bij inruil. Meer informatie? Bel ons op +31(0)541-240000.

CAMPER LEASEN?